Alarmisterne – inklusiv regeringen – råber selvfølgelig igen ULVEN kommer. Så starter vi for det uendelige trættende show med “At de NÆSTE to uger de bliver afgørende…”. Det er vist meget dækkende for 2020 – nemlig “at de næste to uger…”.

Kig lige godt på kurven. Jo da- der er en LET stigning. Men at tale om ligefrem en bølge – jeg vil sige et skvulp. Hvad jo også er interessant er, hvor forholdsvis få der dør MED COVID-19.

Hvilket fører mig til det næste. Alle fabler om vacciner. Velan – men jeg ved at danske forskere forsøger at finde funding til et simpelt studie med brug af den velkendte MFR-vaccine, som ser ud til at mindske forløb af COVID-19 ganske markant. Hvorfor er det så svært at finde pengene hertil? Regeringen, som har bestilt millioner af vacciner som end ikke er produceret og færdigtestet, burde da om nogen skyde penge i et så simpelt og enkelt studie. Som ville kunne gennemføres lynhurtigt.

Det vi er vidne til – også set i lyset af censuren af RH´s maskestudie – bliver mere og mere uhyggeligt. Og udenfor en hver forstand.

Men som jeg har skrevet mange gange før – så er frygt et godt redskab til at holde en befolkning fast i et jerngreb. Og det redskab benytter regeringen sig fortsat af. Det værste er, at befolkningen fortsat finder sig i det.

Kig på kurven – kan du se nogen bølge? Når man tester mange flere (som nu knap 50.000) – ja, så vil man naturligvis også finde tilsvarende flere smittede.