På dagens samråd i Folketinget med sundhedsminister Magnus Heunicke efterlyste han en forklaring til hvorfor der er så få smittede. Det er helt forventeligt!

Forklaringen er at sommeren/årstiden har gjort sit indtog og vi derved smitter langt mindre (og vores immunforsvar er bedre). Plus det er et helt naturligt forløb for et udbrud at antallet af smittede flader ud for så helt at forsvinde. Det er mønstret ved alle lignende vira – også med Covid og Covid19.

Det undrer mig, at Magnus Heunicke (eller pressen) ikke er bekendt med ovenstående naturlige forklaring. Samme naturlige forklaring gør, at landet uden problemer kan åbnes helt uden at vi vil få en dramatisk epidemi med Covid19 nu.

Data er fortsat fra forskningen sparsom grundet at det jo først skal beskrives, men denne artikel giver god indsigt: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32176808/?from_term=covid19+seasonal+variation&from_pos=1

Og alle jer der måtte være i tvivl – slap af og lade den bange undulat lette fra jeres skuldre. Udbruddet aftager fortsat og siver stille væk.

Så gå udenfor – sørg for frisk luft i rummene – nyd sommeren, solen og ophold dig mest muligt udenfor.