Det er Far´s dag – og min mand fik forventeligt og fortjent både ros og blomster fra børnene. Jeg havde tilbudt morgenbrød….men han mente retmæssigt ikke jeg kunne tåle det. Ha ha.  Han har jo ret.

Det slog mig så lige – at jeg jo også selv har haft en far…Det på trods af, at jeg er vokset op med min højtelskede mor – og vi havde et vidunderligt liv sammen. Lad mig ikke skrive noget om min mor – for så græder jeg (igen og selv 10 år efter hendes død).

Min far kan jeg godt skrive om. Han døde da jeg var 7 år gammel – og vi var netop flyttet til Silkeborg. Det vil sige min mor var, mens hun var på prøve på sit arbejde som ingeniør og jeg blev passet og forkælet hos mine morforældre.

Tilbage til min far. Han var journalist og i mange år journalist på Ekstra Bladet. Lidt sjovt at tænke på netop nu, hvor det jo langt hen ad vejen er EB som tidligt forstod det var helt galt fat med corona-krisen.

Fra min far fik jeg uden tvivl glæden ved at skrive. Nysgerrigheden ifht at forstå mennesker. Samle på historier. Og meget mere.

Glædelig Far´s Dag. Ikke mindst til alle gode fædre – som gør et kæmpe arbejde for netop at være en god far! Tak til gode fædre.