Juleferien er tid til fordybelse. Samvær med familien. Alenetid. Ensomhed. Og alt for meget mad. Alt for meget sødt og alt for meget alkohol. I hvertfald hvis man takker ja til alt man bliver tilbudt.

Mon ikke vi er mange, som ser frem til almindelig og magert mad igen? Jeg gør ihvertfald. Vintertid er jo en tid, hvor dem af os som elsker at crawle i havet eller spille tennis på en skøn grusbane synes tiden snegler sig afsted. Jeg tæller dagene til at vandtemperaturen når op på 10 grader igen, for så kan jeg atter svømme. Enkelte gange har jeg taget mig selv i at nedstirre vandtemperaturen på min badevandsapp i håbet om, at jeg ved tankens kraft kunne få temperaturen op. Indrømmet det kan jeg ikke…

Tilbage er så vinterbadning. Et land som Danmark – der er omgivet af vand (og visse steder ligger under vand) – ja, der SKAL vi altså benytte os af de muligheder vandet byder os. Vinterbadning må vi så ty til nu.

I dag var jeg et smut i havet igen – og jeg må indrømme at det var brrrrrrr hundekoldt. Men også utroligt opkvikkende og vidunderligt. Så som jeg har sagt så mange gange før….kom med ud at leg :-).