Dagens tal – er flotte. Og forbliver flotte – også selv om vi fortsat holder landet lukket. For husk nu – at vi smitter primært mellem nære personer (og i plejen). Så at holde landet lukket øger reelt risikoen for smitte.

Men du behøver ikke være urolig længere – for flokimmuniteten er en realitet.

Jeg har allerede skrevet om flokimmuniteten flere gange og forklaret årsagen hertil (naturligt smittede, vaccinerede og børn/unge med MFR-vacciner). Den er klokkeklar. Og for hver dag der går bliver den tydeligere og tydeligere. Ikke mindst det forhold, at landets plejepersonale er blevet vaccineret (hvoraf cirka 1/3 af smittede har befundet sig) gør, at en egentlig bragende epidemi for nærværende og denne sæson IKKE kan løbes igang.

Vi vil altid have SARS-CoV-2 i et eller andet omfang blandt os – men virus er generelt muteret til en fredeligere form – og det er jo hele omdrejningspunktet. At befolkningen kan tåle større eller mindre epidemier, uden at mange går i dørken. Bogstaveligt talt. Det har vi så retfærdigvis aldrig nogensinde været i nærheden af herhjemme! Tag nu ikke fejl af det.

Der er nogle ting, som jeg gerne vil understrege igen:

1) Flokimmunitet er opnået

2) Corona smitter primært hjemme og i plejen. Kort sagt – gak at lukke landet ned. Smitten i detailhandlen er langt, langt mindre (hvis overhovedet til stede) end hjemme.

3) MFR-vaccinen er efter alt at dømme årsagen til at knap 2 millioner børn og unge er beskyttet mod COVID-19. Enten får de ingen eller få symptomer (hvorfor har INGEN fra pressen interesseret sig i denne vinkel). Dog væsentlige forhold ifht en medvirkende forklaring til at vi nu har opnået flokimmunitet og aldrig har risikeret at ´tingene løb løbsk.

Apropos beskyttede børn og unge – så er det jo himmelråbende naivt at se såvel sundhedsministeren Magnus Heunicke som Pernille Rosenkrantz-Theil komme med ubehjælpsomme anvisninger om forældrenes brug af mundbind, hvem man må lege med og alle mulige andre horrible tiltag. Det er da en tilfældighed, at de ikke også mener, at børnene skal opholde sig i et bur. Det nærmer sig. Selvfølgelig uden nogen-som-helst videnskabelig dokumentation til at underbygge disse tiltag.

Lad børnene komme i skole – nu – hvorfor dog først mandag?? Og lad dem lege, danse, grine og lære. Lad dem lege med hvem de vil.

Plus INGEN børn skal have mundbind på – for ingen børn tåler mundbind i den form det bruges. Min opfordring er da også til alle forstandige forældre, at de IKKE giver deres børn mundbind på. Plus at forældrene selv undlader at bruge mundbind – fordi man er undtaget, hvis man IKKE tåler det. Og det tåler hverken du eller dine børn!

Her kommer vi så til sagens kerne….nemlig at et gennemgående træk i regeringens håndtering af coronakrisen har været – og er – ekstrem enerådig og politisk. Man har lyttet til dem der passer ind i “fortællingen” – primært SSI – og en institution som iøvrigt har ganske betydelige egen-interesser i vacciner, tests osv. Så SSI er på ingen måde en uvildig part. Tvært om.

Kommissionsrapporten slog fast, at Mette Frederiksen IKKE har haft lyttet til Sundhedsstyrelsen – og ligefrem løj, da hun gemte sin beslutning om at lukke landet i marts 2020 bag “myndighederne”. Tilfældet var det stik modsatte. Men samme egenrådighed og følgen sine mavefornemmelser er regeringen jo fortsat med. Fra starten af råbte jeg selv  – ja nogen vil sige skreg jeg – at “se hun har ikke noget tøj på (kejseren)”. Heldigvis bliver råbe-koret for hver dag større.

Tilbage til flokimmuniteten og restriktionerne. Jeg holder fortsat fast i, at man uden at blinke kan åbne HELE landet imorgen. Det vil IKKE ændre på smittetallene. Men det vil ændre markant på folkesundheden og øge den i ekstrem grad! ALLE vil få gavn af det – og selvfølgelig også virksomhederne.

På kurven ser du, hvordan antallet af smitted stiger – og kurven ifht positivprocenten daler – og forbliver lav.

Sidst men ikke mindst – vil jeg gerne komme med en opfordring til alle fagforeninger, erhvervssammenslutninger og andre interessenter – nemlig at man konsekvent efterspørger videnskabelig dokumentation, hver eneste gang regeringen fremlægger deres vanvittige tiltag. Havde man gjort det fra starten, var den manglende dokumentation jo blevet afsløret tidligt i forløbet.

Det glæder mig, at flere og flere lytter til mig. Jeg modtager dagligt undskyldninger og lange mails. Det er fint – men det havde været endnu bedre, hvis man havde lyttet til mig for snart 1 år siden og i hele forløbet. Jeg har haft ret hele tiden – og det har jeg også nu, når det gælder flokimmuniteten.

Smid mundbindet AKA mundkurven. Tåler du det ikke – er du undtaget. Punktum. Børn tåler det IKKE – og vi har INGEN videnskabelig dokumentation, som på nogen måde retfærdiggører, at børn overhovedet skal i nærheden af et mundbind. Omvendt ved vi hvor alvorlige konsekvenser mundbind har for børnene – både psykisk og fysisk.

Vores originale gule badge gør livet lidt lettere uden mundbind – fordi omgivelserne straks ser badge og lader dig være i fred:

Bestilles her:

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html