Flokimmunitet – i Danmark som i Indien. Af forskellige grunde.
Immuniteten er slået igennem i landet – således at man uden at blinke kan åbne landet. 100%. Dagens positivprocent falder fortsat – og nu UNDER 0,3%. Plus antallet af indlagte falder også markant. Og døde MED COVID-19.
Min vurdering er, at over 3 millioner danskere er beskyttet mod COVID-19 – således at de enten slet ikke får sygdommen eller meget sparsomme symptomer (og ingen smitte).
Der er især 3 grunde hertil 1) Antal naturligt smittede (og deres husstande), 2) vaccinerede – ikke mindst blandt udsatte og plejepersonale (hvor sidstnævnte står for cirka 1/3 af alle smittede) og 3) MFR-vaccinerede børn og unge (hvor der skabes erhvervet immunitet)
Hvorfor taler INGEN andre herom? Hvad venter regeringen på? Smittetallene er lave. Hvor mener regeringen selv, at vi skal hen? Og vil komme hen med netop ovenstående forhold? Udover hvad Mette Frederiksen har dikteret af datoer.  Hun var ekstrem hurtig til at lukke landet på et ekstremt lille (og ikke tilstedeværende) grundlag. Nu hvor vi tydeligvis har få smittede, flokimmunitet og alt er sikkert – så holder hun bare landet lukket fortsat. Hvorfor? SKAL detailhandlen slås ihjel? SKAL kræftsyge blive dårligere? Hader Mette Frederiksen befolkningen SÅ meget? Udsatte børn SÅ meget? Jeg kan ikke få øje på andet end foragt for fakta. Foragt for befolkningen. Og foragt for demokratiet.
Vågn nu for biiiip… op! Pressen ikke mindst!
Kontakt på PB, vibeke@vibekemanniche.dk eller tlf 40312045 hvis jeg skal uddybe.

På grafen har vi lagt såvel antal smittede som vaccinerede ind – så man ser den samlede udvikling – sideløbende med det markant fald i positivprocenten. Og NEJ – det har INTET med nedlukningen at gøre. Vi smitter nemlig primært mellem nære personer. Altså hjemme…

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. I gennemsnit overfører læsere 20 kr. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte.