Jer der følger mig ved, at jeg elsker at have ret. Det gode er så at jeg har haft ret hele tiden. Også nu. Det gør jo en smuk sommerdag endnu bedre.

Dagens tal er MEGET flotte. Hele 4 færre indlagt – så tallet nu er nede på 16. Fantastisk! INGEN længere i respirator og kun 1 på intensive. Fantastisk flotte tal. Samtidig er antallet smittede dalende ifht antal testede, og hvor tallet igår var 0,97 % er det allerede idag nede på 0,76%. Flot og selvfølgelig fordi de udbrud vi har set er ved at klinge af igen.

Budskabet må være det samme. CoROpå! Gå udenfor i det skønne vejr, hold god håndhygiejne og så glæd dig over at livet kalder. Vi skal lære at leve med Covid19 UDEN at landet lukkes ned eller andre drastiske tiltag. Hasteloven bør omgående ophæves.

Så kalder musiklivet. Vi skal ud til koncerterne. For her har vi også en væsentlig pointe – nemlig at den videnskabelige dokumentation for at Covid19 smitter mere ved koncerter end fx ude i livet ikke forefindes. Der er gisninger men gisninger kan ikke bruges til så alvorlige indgreb. Omend det jo har været regeringens tilgang til coronakrisen, bør sådanne gisninger stoppe omgående. Vi må kræve ordentlig videnskabelig dokumentation – og forefindes den ikke – så bør man afstå for yderligere. Findes en dokumentation, kan man også langt bedre finde konkrete løsninger.

Lige nu er vi vidne til fortsat rent gætværk om dette og hint – alt mens at tallene ifht antal indlagte som forventet støt og roligt falder. Mens vi ser mindre udbrud her og der.

Vågn nu op Danmark! Se på tallene selv. Nu på coronavanviddet stoppe! Regeringen godt bistået af store dele af pressen gaslighter befolkningen.