Dagens corona-tal fredsommelige. Alt går forventeligt for årstiden – men den gode nyhed er, at  stort set ingen dør MED COVID-19. Til gengæld dør mange af alt muligt andet. Der er fortsat ingen overdødelighed, hvilket var forventeligt hvis COVID-19 rasede. Og vi har aldrig været i nærheden af en situation, som kunne bringe os derud. Tværtom har det hele tiden set fredelig ud. På trods af regeringens vanvittige restriktioner – allesammen helt ude af proportioner!
Se fordelingen af døde i grafen ovenfor.
Det er decideret vås og helt ude af proportioner, når Mette Frederiksen igen og igen tager folkesundheden som gidsel. Som om der ikke var noget som helst andet i verden end COVID-19. Men det ved vi (i hvertfald den intelligente del af befolkningen) at der er!
Folkesundhed handler jo netop om kræft, hjertekarsygdomme, neurologiske sygdomme, handicap osv. Altsammen sygdomme som cirka 150 mennesker dør af DAGLIGT.
Det er gået op for mig, at udover at statsministeren tilsyneladende elsker magt og hader befolkningen (og børn) – ja så er en del af befolkningen ikke alene talblinde men tæt på u-intelligente. Ikke mindst alle dem, som vandrer rundt i gaderne med mundbind og et udslukt blik. De har åbenlyst ikke formået at sætte sig ind i fakta, men lader sig styre af frygt. Intet andet. Det er dumt eller ja u-intelligent.
For mig at se bliver befolkningen mere og mere splittet. Alle dem som i stigende grad forstår fakta og hvad det er for et overgreb befolkningen er og har været udsat for fra regeringens side. – og så den anden gruppe, som bliver mere og mere talblind, skeløjet og hjernevasket.
Lad os få proportioner ind i billedet.
Se på kurven – og vågn op!
Som du måske har bemærket, har jeg den seneste tid lavet en del FB-videoer. Følg med på FB.
Kan du ikke se dem – er det fordi jeg har blokeret dig. Fordi du ikke har forstået hvad demokrati handler om – ordentlighed og en ordentlig tone. Det må du så tænke over fremadrettet. Tag del i den demokratiske proces og tag del i debatterne. Men hold en ordentlig tone og stå mest af alt ved HVEM du er!