Jeg så lige at borgmester Jacob Bjerrregaard var ude for at udskamme unge studerende fra Fredericia gymnasium, unge fra en konfirmation samt unge fra et sportsstævne – fordi 6 var blevet smittet det sidste døgn ud af en befolkning på 51.000 mennesker! Er vi med i skjult kamera? Ved du hvad – det er simpelthen IKKE i orden. Jeg er med på at Jacob Bjerregaard fra Socialdemokratiet forsøger at bakke sin statsminister op – men det er helt, helt og atter helt UDE af proportioner.

Jeg håber, at borgerne i Fredericia Kommune gør oprør overfor en sådan udskamning af byens fremtid – de unge. Jeg krummer decideret tæer, når jeg ser Jacob Bjerregaard udskamme byens unge. Fordi der er seks nye smittede borgere i Fredericia det seneste døgn og 72 smittede borgere i kommunen. Ved du hvad, det er simpelthen IKKE i orden. Det er helt ude af proportioner. På alle måder!

Jeppe Bjerregaard er folkevalgt for Socialdemokratiet – bevares – men de unge i Fredericia Kommune er IKKE tjent med en borgmester, som på den måde udskammer dem. Og så med så umådelig små tal.

Hvornår stopper dette vanvid? Jeg savner, at borgmestre FØR de går ud og udskammer byens ungdom rådfører sig med lokal lægefaglig bistand. Og får proportioner ind i billedet. Der mangler i en sådan udmelding fra borgmesterens side fuldstændig proportioner. Desværre.