Forestil dig at det var præcist idag landet blev lukket ned? Med uro i Ukraine. Vil du føle dig tryg ved det? At journalister blev sendt hjem? Politibetjente sat til at tjekke om befolkningen brugte mundbind og stod langt nok fra hinanden?

Landet har været lukket ned af tre omgange. Første omgang marts 2020.

Jeg husker fortsat, da jeg kørte hen over et mennesketomt fyn og med gru tænkte på “hvis russerne kom” eller terrorister udnyttede at alle danskere sad hjemme. Nogle bagte speltboller, andre fandt sig selv mens vi andre var dybt bekymrede for nedlukningen.

Lars Findsen chef for Forsvarets Efterretningstjeneste sidder fængslet på 3. måned! Mon ikke Lars Findsen OGSÅ var bekymret for nedlukningerne? Det er jeg 200% sikker på han var (og er).

For at forstå sagen med Lars Findsen – skal man også forstå min sag.

Jeg fik et ubegribeligt skærpet tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed for at underskrive få og veldokumenterede lægeattester – som en kontorassistent måtte udfylde uger efter. Jeg tager IKKE i behandling og har ikke gjort det i vel 30 år. Det ville Styrelsen med to klik fx på FMK kunne bevidne. Men nej – hele øvelsen gik ud på at defamere mig og skabe mistro til min lægefaglighed. Intet andet.

Det gode er – at selv den yngste uduelighed idag kan se, at jeg selvfølgelig havde ret. Fordi jeg er en dygtig læge. Ikke mindst til at vurdere data, epidemiologi, videnskabelig dokumentation osv. Jeg har så også øvet mig i 32 år og har trods alt en ph.d.

For mig at se er der ingen tvivl om, at min sag i et eller andet omfang blev påvirket fra Statsministeriet – udover at Kirsten Normann Andersen fra SF var den ondskabsfulde fakkelbærer. Statsministeriet er selvfølgelig også involveret i Lars Findsens fængsling. Selvfølgelig.

Missionen lykkedes IKKE ifht mig – for reelt oplevede jeg heldigvis at ordentlige danskere forstod vanviddet og vågnede op. Forstod den kafkaske og ekstremt subjektive og helt urimelige behandling jeg fik. Mange kan heldigvis fortsat tænke selv.

For mig at se minder behandlingen af Lars Findsen mig utroligt meget om mit eget forløb.

Et relevant spørgsmål er da også – hvor bekymret var Lars Findsen og FE for nedlukningerne? Anså de det også som landsskadelig virksomhed? Det er jeg overbevist om at de selvfølgelig gjorde og var dybt bekymret for konsekvenserne af nedlukningerne for landets sikkerhed. Er det reelt derfor at Lars Findsen sidder fængslet?

Lars Findsen er mig om igen – blot endnu værre. Mig satte de i ´censur-fængslet´ – Lars Findsen sidder i fængsel.