Corona-udbruddet er som nu skrevet mange gange klinget af. Der kan være små-udbrud histen og pisten – men det skal vi nok lære at leve med. Ligesom med forkølelsesudbrud.

Men den snak tager vi på et andet tidspunkt.

DU? – du skal ud at nyde livet. Svømme, løbe, gå, sidde, ligge, hoppe og danse – udenfor. Også i dag, hvor vi har Sankt Hans aften coming up. I dette vidunderlige vejr.

På billedet ser du mig minutter før jeg svømmer Almindsø tynd. Jeg svømmer hvor end jeg kommer hen. I dag bliver det Øresund.

I dette vanvittige coronahelvede – som de sidste tre måneder reelt har været for mange af os – har havsvømning bidraget til at holde mit sind og min sjæl skarp og sund. For slet ikke at tale om min krop. Enhver skavank svømmes væk. Ømme skuldre, en øm ryg eller sportsskader. Så svømmer jeg dem væk. Stille og roligt. Og når jeg svømmer og har svømmet er jeg one happy girl.

Så som jeg altid siger – kom med ud og leg <3.

Lev nu livet – og giv slip på din corona-angst. Den vigtigste kur lige nu er at slippe angsten og leve livet.