På tirsdag er der gallapremiere på “Sankt Bernhard Syndikatet” og jeg glæder mig som en baby. Jeg havde dog håbet, at jeg kunne nå at svømme nogle af vinterens forråds-kg af mig. Men så heldig var jeg ikke. I fredags var jeg første gang i vande, men vandet var så koldt, at jeg ikke kunne holde hænderne mere end få sekunder i vandet og dermed blev det ikke til et eneste svømmetag. o I dag var vandet vidunderligt og netop den snas varmere, så jeg fik taget de første crawl-tag. Håber at sommerhalvåret kommer til at byde på et hav af crawl-tag – bogstaveligt talt. Havsvømning med neoprendragt er bare vidunderligt. Og en sport, som alle kan dyrke. Bare de ikke har vandskræk. Neoprendragten har jo en vis opdrift og dermed hjælpes man lidt på vej.

Here we swim again.

Min lille rolle i komedien blev optaget for over 1 år siden – men forventningerne er meget høje. Og at dømme på responsen fra dem, som allerede har set filmen, tror jeg ikke, at vi skuffes.

Til jer der ser “Sankt Bernhard Syndikatet” – og det er selvfølgelig rigtig mange af jer – hører jeg meget gerne jeres tilbagemeldinger <3. Filmen får premiere onsdag d. 9.5.2018 i en biograf nær dig :-).