Det er jul og det er cool. En venlig sjæl sendte mig et udklip fra Ekstra Bladet, hvor vikingen Jim Lyngvild har såvel en mening om min alder som mit tøj. Min eneste tanke er, at jeg burde have taget den T-shirt på, hvor der står ´Go fuck yourself´ – men den er ikke så julet, som den jeg har på på billedet.

Jeg klæ´r mig præcist som jeg vil! Han må klæde sig som han vil – det har jeg ikke forstand på. Men han skal til gengæld også lade mig klæde mig som jeg vil. Jeg klæ´r mig som den kvinde jeg er. Jeg har flotte ben. Jeg har en pæn barm (med lidt hjælp) – og jeg har fire pæne vomsier. Fire endda! Min rumpet er også både pæn og stor. Når jeg ser mig i spejlet tænker jeg – YES -det kører!

I andre skal også nyde billedet. INGEN skal shame mig. INGEN. Og det gør jeg heller ikke selv. Jeg løber dagligt og svømmer crawl i hav og sø når vandet er tilstrækkeligt varmt (jeg tæller dagene til jeg kan igen). Tennis kan jeg også slå Jim Lyngvild i. Og ved du hvad – både Jim Lyngvild og jer andre haters – jeg synes det kører rigtigt godt for mig. Og INGEN – I N G E N skal shame hverken mig eller andre kvinder på min alder (eller yngre eller ældre). Og jeg kan berolige både Jim Lyngvild og andre haters med at rigtig mange mænd synes det er et skønt syn. Hurra for det. Deres ros og attrå nyder jeg. Selvfølgelig gør jeg det.

Uha – jeg glæder mig allerede til næste premiere – så bliver nederdelen endnu kortere. Jub jub jubiii.

Lise Rønne rejste for nylig en meget relevant debat efter en kvindehadsk anmeldelse i Politiken. Det Jim Lyngvild skriver er udtryk for kvindeforagt. Det har han iøvrigt udvist mange gange før. Jeg erindrer ikke, at Jim Lyngvild (eller EB for den sags skyld) på noget tidspunkt har skrevet så nedladende om mænd. Lise Rønne fik en uforbeholden undskyldning af Politiken. Det gør jeg næppe af Poul Madsen og en Ekstra Bladet, hvor kvinder enten er en tøjte som kan give julemanden en suttemand og har 10 liter silikone pumpet ind i læber, bryster og kinder – eller er en gammel kælling. Jeg er ingen af delene! Det er på tide at Ekstra Bladet kigger lidt ind ad og begynder at regulere sprogbruget om os kvinder. Det hører ikke 2020 til.

Så Jim – hold dig til det du er god til – vikingeborge formoder jeg. Og jeg er ingen vikingeborg. Jim Lyngvild – go shame yourself!