Selvfølgelig kan vi give hinanden hånden – vi skal også kysse og kramme. Det er en del af livet og nærheden mellem mennesker ❤️

Slip nu din corona-angst. IT IS OVER! Der kommer ikke mere nu.

Glem nu det coronaspøgelse – livet er meget meget meget andet. Herunder nærhed og kærlighed mellem mennesker.

Jeg får nærmest åndenød af vrede, når jeg tossede kollegaer mene, at nu er håndtrykket væk. For evigt. By by. Vel er det da ej. Sikke noget vås. Det er væk blandt de hjernevaskede. For en stund – indtil hjernevasken går op for dem. Men for os andre, som har fokus på fakta – ja, så er der ikke nogen grund til IKKE at give hinanden hånden. Der er ikke mindre grund, end før coronahysteriet.

Vis mig iøvrigt det studie som viser markant smitte af corona gennem håndtryk!

Vi smitter via primært nære relationer og primært ved at spise, drikke og ryge (fx vandpipe) af samme. Samt være tæt på hinanden længere tid.
Så stik du mig bare poten når vi ses eller giv mig et knus. Det sidste er vi mange der trænger til.

Og så gør det til en tommelfingerregel fra nu af, at du 1) efterspørger videnskabelig dokumentation og 2) bruger din sunde fornuft og 3) kræver proportionalitet i tiltagene (en sådan har været fraværende det sidste år)

Til jer – som ikke er vågnet endnu (I er nogle tosser som læser med her – fordi I er blokeret på de andre platforme) – vågn nu op. Tænk for pokker selv. Lev livet.