“Ned med patriarkatet og ned med det hvide overdømme” nåede Jada lige at råbe, før hun gik ned fra scenen efter at have modtaget Kronprinsparrets stjernedryspris. Jeg var fuldstændig paf.

Et er af Jada sætter en dyd i at have hår under armene og ikke en 6-pack men 12-pack. En vomsi som død og pine skal klemmes frem mellem en stram buks og ligeså stram trøje. Sådan ser vi andre også ud – og jeg formoder at ´Modepolitiet´ tager sig kærligt af denne del. Hun ligner alle os andre og det er der reelt intet mærkeligt i. Jeg vil selv se ligeså gakkelak ud i et sådan sæt. Men hendes opførsel var helt vanvittig. Havde jeg været Mary havde jeg straks trukket checken til mig igen. Omgående.

Jeg har fuld forståelse for, at man ønsker at patriarkatet skal ned sammen med det hvide overdømme. Men at man på den ene side tager glad og begærligt i mod pengene og så samtidig føler sig kaldet til at stikke kronprinsparret en ordentlig svinsk afskedskommentar, er til gengæld ikke i orden. Det er så mega dårlig opførsel, som noget kan være. Respektløst og tarveligt.

Med Jada´s svada – er jeg overbevist om, at hun selvfølgelig hverken vil eje eller have pengene fra Kronprinsparret men fluks giver dem videre til kvinder i nød – som fx Danner. Gør du det, Jada? Eller var det bare en dumsmart og uforskammet bemærkning fra popklassens tykke pige? Shame on you.