I over 1,5 år har pressen ensidigt været mikrofonholdere for regeringen og Mette Frederiksens voldsomme restriktioner – uden at disse har eller har haft hold i de faktuelle forhold.

Jeg glæder mig til den dag – hvor bare én fra pressen – bare én – åbenhjertigt vil høre hvad det var jeg så fra starten – og hvorfor jeg har haft ret hele tiden.

Ikke for at defamere mig. Som indtil nu. Ikke for at chikanere mig og få mig til at tie. Som indtil nu. Ikke for at latterliggøre mig. Som indtil nu. For helt oprigtigt at ville høre og ikke mindst forstå mit (og mange andre fagfolks) take på coronakrisen.

Det er vel i bund og grund hvad et ordentligt demokrati fordrer, ikk?

Censuren på de sociale medier er også omfattende – det skyldes langt hen ad vejen, at folk anmelder de opslag, som de ikke bryder sig om. Det der støder dem er fakta. Jeg har netop fået fjernet ovenstående indlæg. Der er INTET i det opslag, som er forkert. INTET. Det er faktuelt baseret. Så heller intet retfærdiggører Linkedin´s censur.