Nu er der enighed om, at jeg har og havde ret!
Det tog SSI´s Henrik Ullum 14 dage (!!) at indse det samme, som jeg har sagt i nu flere måneder – og ikke mindst sagde d. 24.2.2021, hvor Magnus Heunicke (bistået af Henrik Ullum) påstod vi ville have 870 coronaindlagte medio april! Jeg sagde det var noget vrøvl – af mange grunde. Foråret, flokimmunitet og virus beskaffenhed.
Du lyttede. Tak for det. Pressen blev jeg ignoreret af fortsat. Så stol ikke på den.
Også tak fordi du forstår. Bliv ved med det. At jeg havde ret bringer ingen glæde. Det vidste jeg jo.
Vi er udsat for ekstrem manipulation og fejlslagne “modeller” – som afslører eklatant uvidenhed. Jeg er ikke interesseret i at blive direktør for SSI – men jeg har omvendt heller ikke tillid til den siddende direktør. Hvilket bør være åbenlyst for mange hvorfor. Han er i samme kategori som rigtig mange af pressens foretrukne “eksperter”.
Hvem kunne drømme om at lovprise og lade medarbejderen i kontroltårnet blive siddende, hvis vedkommende igen og igen fik fly til at crashe?
Alle disse horrible og forkerte “vurderinger” og matematiske modeller har og vil have alvorlige konsekvenser for menneskeliv, økonomi, livskvalitet, folkesundheden osv.
Lad os få åbnet landet og dygtige medarbejdere i kontroltårnet.