Vi vælger et erhverv – hver især. Ud fra nogle drømme, ønsker og ambitioner.

Jeg kender min egen drivkraft til, at jeg fra jeg var 7 år vidste, at jeg SKULLE være læge. Af mange grunde jeg ikke vil trætte dig med nu. Og jeg blev læge. Eneste alternativ var at blive sanger, og der giver jeg Steffen Brandt ret i, at dertil synger jeg alt, alt for falsk til at det nogensinde ville være en farbar vej.

Men lige nu vil jeg gerne spørge betjent Mikkel fra politipatrulje 53 i Aarhus – hvorfor han blev betjent? Jeg bilder mig ind, at det er fordi Mikkel gerne vil være om retfærdigheden. Om ordentlighed. Mindske vold mod sagesløse og kriminalitet. Kort sagt – Mikkel har et ordentligt moralsk kompas og har valgt polititjensten ud fra nogle ædle motiver. Bilder jeg mig ind.

Af samme grund er jeg også rystet over, at Aarhus politi nu har fundet anledning til 5 (!!) gange at troppe op i vores butik i Latinerkvarteret med skudsikker vest og pistol i bæltet – for at sikre, at vi har hængt sedler op i vinduet og bruger mundbind. George Orwell kunne pakke sammen for længst. Det er jo fuldstændig vanvittigt og reelt politichikane. Det kommer alligevel bag på mig, at politiet på den måde er magthavernes forlængede arm. Betjentene lagde da heller ikke skjul på, at det var “toppen”, som havde sendt dem afsted.

Vi har selvfølgelig klaget over sagen og opfatter det som politichikane. Jeg mener da også, at det i sidste ende er en sag for Rigsadvokaten til at vurdere, om det at betragte som “god politipraksis” at man finder anledning til at at troppe op i samme butik 5 gange – uden at der er noget at bemærke. Det understreger blot chikanen.

Den massive opbakning vi – Mai og jeg – oplever i befolkningen er jeg meget taknemmelig over. Også jeres mange mails med undskyldninger over at I ikke bakkede op tidligere osv. Men I behøver IKKE undskylde. Det er godt, at flere og flere vågner op! Bliv ved med det – og hold jer vågen så vi kan få vores gamle land tilbage – et land som værnede om demokratiet. Der er vi IKKE lige nu!

Mai og jeg har nu kæmpet en frihedskamp i over 8 måneder – og vi bliver ved.  Hvorfor? Fordi vi har ret og fordi vi kræver fakta snarere end tåbelige mavefornemmelser og politisk uduelighed. Vi udnytter vores ytringsfrihed – en ytringsfrihed vi heldigvis fortsat har (endnu da…)

Snart er det jul. Jeg håber, at du vil ønske dig smukke, ægte smykker fra JEWLSCPH – eller give det som gave <3. Ægte smykker kan også noget helt særligt. Minde os gode tider. Ægte smykker = ægte kærlighed.

Du kan kigge dig omkring på linket eller i vores butikker – skal du være sikker på at noget særligt er på lager, er det godt at købe i god tid.

www.jewlscph.com