Der er præcis to uger til at ´Hjerteløs´ udkommer – og du kan allerede nu bestille bogen. Også meget gerne med signatur – så skal du bare skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller nedenfor. Bogen findes også som ebog ligesom at jeg i løbet af kort tid går i gang med indtalingen af den som lydbog.

Bogen foregår i Indien – som jo er et land, at jeg har rejst en del i. Derfor kender jeg også landet på godt og ondt. Det er nok sådan med Indien, at enten elsker man det eller så vender man aldrig tilbage. Jeg er at finde blandt dem der elsker landet, men jeg kan også se de meget store problemer, som landet kæmper med. Ikke mindst synet på os kvinder, kvinders rettigheder og såmænd også den meget stærke forurening, som findes flere steder i landet. Omvendt er det også et land spækket med farver, varme, smil, glæde og en masse gode mennesker. Jeg håber, at du genfinder noget af min egen ambivalens, når du læser Hjerteløs – men også at du får øje på, hvor skønt landet på mange måder også er. Selv om der findes organhandel og ikke mindst det hæslige femicide, hvor pigefostre og pigebabyer dræbes. Alene fordi de er piger. Og jeg har endda kollegaer, som ligefrem reklamerer med, at de kan hjælpe til kønssorteringen. Hæsligt.

Når du har læst bogen hører jeg meget gerne din mening om bogen!

www.forlagetliva.dk – hvor bogen kan bestilles allerede nu.