Det er altid et stort øjeblik, når ens bog ankommer fra trykkeriet. I dag var ingen undtagelse og stor var min glæde, da min nye krimi om Anna Storm, Hjerteløs, ankom fra trykkeriet. Den er blevet ligeså smuk, som jeg havde håbet på. Jeg er selv meget begejstret for forsiden og synes den signalerer ikke alene at handlingen foregår i Indien, men også at der er lidt spænding på turen. En hel del faktisk.

Tag med mig til Indien – og læs Hjerteløs. Læs ikke mindst om forholdene, landet, kvindernes forhold, organhandel samt især det grufulde femicide, hvor pigefostre og pigebabyer slåes ihjel. Alene fordi, at de er piger. For hver solgte bog går der 20 kroner til en indisk organisations, Nanhi Chhaan, indsats mod femicide. Jeg har mødt kvinden bag, nemlig Harsimrat Badal, en kvinde som gjorde et stærkt indtryk og som er parlamentsmedlem fra Punjab. Da hun erindrede mig om, at 1 ud af 7 af verdens befolkning er inder, fik hun samtidig overbevist mig om, hvor stor betydning indernes syn på kvinder har for synet på kvinder i det hele taget! Vi kan gøre en forskel for de indiske kvinder og deres vilkår og de betyder meget for os.

Læs bogen – og fortæl mig meget gerne, hvad du synes om bogen. Den udkommer 21.11 – men kan allerede nu købes som ebog på www.forlagetliva.dk