I morgen udkommer ´Hjerteløs´ og fredag fejrer vi det med en dejlig brunch. Hver gang en bog sendes afsted er det lige spændende. Det er resultatet af mange overvejelser, tanker, funderinger og ikke mindst et samarbejde med gode folk. Tæller man sammen har mindst 20 mennesker været involveret i bogen, før den når boghandleren.

Og jeg er glad. Meget glad. Anna Storm er en del af mit ´liv´ og jeg er glad for hende som talerør. Også selv om jeg ikke er enig med hende i alt, er hun dog en fantasifigur, som jeg helt sikkert bruger til at rejse nogle spørgsmål og gerne debatter, som jeg finder vigtige. Derfor håber jeg da også at hver eneste krimi om Anna Storm efterlader læseren med følelsen af ´tjoooo´ – og meget gerne flere gange i løbet af bogen. Bogen skal røre, kradse, irritere og ridse lidt i sjælen. Det synes jeg alle fire bøger gør – ikke mindst Hjerteløs. Hvad kan jeg så forlange mere? Udover selvfølgelig straks at kaste mig over krimi 5.0. Den skal foregå på Bornholm. Så meget ved jeg :-).

“Hjerteløs” kan fås som almindelig bog samt e-bog. Og inden alt for længe også lydbog, da jeg indtaler den som jeg også har gjort med to af de andre. Så der er ingen undskyldning. Må jeg foreslå noget…vil jeg til enhver tid anbefale e-bogen. Så har du bogen straks!