I dag kunne vi læse om en kvinde i Norge, som var blevet angrebet af bidske muskelhunde og voldsomt skamferet.
Jeg glæder mig over, at hundene, som angreb den norske kvinde, er ulovlige herhjemme – og jeg er glad for den gældende hundelov. Jeg har haft hund i store dele af mit liv – inklusiv de sidste 16 år. Jeg ser en trend med, at hundeejere i dårligere grad kan styre deres hunde – og hundeloven har åbenlyst skærpet reflekserne hos mange hundeejere, fordi de er bange for, at deres egen hund nu skal bide og dermed aflives. En hund er en hund – et dyr – som vi holder af. Men selvsamme dyr kan gøre store skader på ikke alene andre hunde (og dyr) – men også børn og voksne. Så tak for hundeloven! Selv har vores dejlige Molly adskillige ar på sin slanke krop efter aggressive hunde, som er kommet farende fra nowhere med ejeren efter sig ´bare rolig han bider ikk´. Det gjorde han så! Jeg har lavet sammenligningen før – og gør det gerne igen – at det jo afspejler samme ´laden-stå-til´ som nogen forældre udviser overfor deres børn og opdragelsen af dem. Det er jo en del af samme syndrom – hvor man glemmer, at opdragelsen er med til at skabe ikke alene elsk-værdige børn men så sandelig også elsk-værdige hunde. Så tak for hundeloven!

http://ekstrabladet.dk/112/article2127506.ece

mollystue