Lige nu er vi vidne til et helt bizart skue med Stadil-familien. Faktisk helt vanvittigt.

De defamerer en nu afskediget direktør, kalder ham kriminel, manipulerende (dog ligeså manipulerende som Thor Stadil må vi forstå på Thor Stadil selv), afholder ejendommeligt pressemøde, hvor Christian Stadil på trods af egen planlægning sidder og hamrer aggressivt i bordet, og med bævrende stemmer piver over at ´fremtrædende erhvervsfolk´ betvivler hans evner. Sådant skue gør det altså meget svært at være krimiforfatter. Jeg ville selv ikke på en dårlig dag kunne opfinde så grum en karakter som Christian Stadil. Hele dette scenarie afslører meget godt hans ´karma´ eller snarere manglen på samme.

Uanset om det er rigtigt eller ej hvad de åbenbart har politianmeldt den tidligere direktør for, så er opførslen ganske enkelt uhørt og fuldstændig uden pli og ordentlighed.

Idag er det så Christian Hommelhoff fra Aarhus, som Christian Stadil voldsomt slår ud efter og kalder ubegavet samt siger følgende “…så forventer jeg, at han stikker halen mellem benene og kryber tilbage under den sten, hvorfra han kom”. Skal vi ikke bare lade en så svinsk kommentar stå for sig selv!?

Så undrer det mig iøvrigt, at alle de ´erhvervsfolk´ som udtaler sig er mænd! Helt ærligt – halvdelen af befolkningen er kvinder og jo – vi er såmænd også erhvervsfolk. Plus jeg er målløs over alle de mænd, som udemærket forstår Stadils opførsel. Helt ærligt. Læs side 1 i ´Bogen for anstændighed i erhvervslivet” Og nej – der er INGEN undskyldning for en sådan opførsel fra Stadil-familiens side. Det er utroværdigt, groft, manipulerende og væmmeligt at være tilskuer til. Sådanne konflikter skal IKKE klares i pressen. Hummel og Stadil-familien har af samme grund fået ødelagt deres brand netop takket være deres helt vanvittige håndtering af sagen og ublu og manipulerende (omend mislykket) inddragelse af pressen.