Hvorfor er det vigtigt, om Christian Eriksen er vaccineret mod COVID-1)?
Christian Eriksen fik hjertestop på banen i lørdags. Alle prøver og tests viser angiveligt, at der IKKE forud herfor var noget at udsætte generelt på netop hans hjerte. Professionelle fodboldspilleres hjerter bliver nøje overvåget, fordi vi netop ved, at deres sportshjerter kan medføre pludselig hjertestop (og død). Så de overvåges tæt og nøje. Heldigvis.
Så er vi nødt til at tænke – hvad kan det SÅ være? Her er det jo meget nærliggende at tænke på vaccination.
I fredags udsendte Lægemiddelstyrelsen en orientering til alle landets læger om, at man undersøger en MULIG sammenhæng mellem hjertebetændelse og vaccinerne. Hjertebetændelse kan give rytmeforstyrrelser og i værste fald hjertestop. Således vil det være uhyggelig dårlig lægekunst IKKE at tænke på, om der kan være en relation til eventuel vaccination.
Er Christian Eriksen vaccineret? Ja, det forbliver et åbent spørgsmål. Gårsdagens DBU-pressemøde bekræfter i mine øjne, at der er noget uldent. Alene at lukke spørgsmålet ved at henvise til at Inters læge har svaret igår – er ikke troværdigt. Ikke mindst mens der samtidig er links til en italiensk artikel fra marts, hvori fremgår af alle spillerne er vaccineret.
DBU kunne uden at blinke have lukket sagen, ved klart og tydeligt enten sige JA, Christian Eriksen er vaccineret eller NEJ, Christian Eriksen er IKKE vaccineret. Når DBU svarer så uldent, tyder det på, at der allerede er juridiske slagsmål om, hvem der kan sige hvad og hvorfor. Meget er allerede på spil.
Så DBU bør loud and clear svare på, om Christian Eriksen er vaccineret. Plus hvor mange af landsholdsspillerne som er vaccinerede. Dagens pressemøde gav heller ikke noget svar. Det undrer mig, at den danske (og internationale presse) ikke er langt mere interesseret i at få dette forhold endeligt dokumenteret.
Det er en viden, som alle har krav på. Netop nu.
Fodbold er en god livssport. Jeg har selv været involveret i fodboldstudier af børn. Men det er også åbenlyst, at dette hjertestop selvfølgelig gør, at nogen bliver bange for at spille fodbold. Det må selvfølgelig ikke ske. En sådan episode planter frygt og det vil være meget uheldigt for sporten. Det formoder jeg også, at DBU har fokus på.
Jeg er meget opmærksom på, at mange (primært yngre mænd) som skriver grimt til Mai og jeg, selv er hunderæde for, om hjertestoppet KAN være vaccinens skyld. Ikke mindst de mange unge mænd, som selv har takket ja til en vaccine, som Sundhedsstyrelsen frarådede. Det giver selvfølgelig anledning til bekymring. Så er det fristende at få budbringeren til at tie.
Men – vi ved det jo ikke – og derfor skal det undersøges. Og af samme grund er Lægemiddelstyrelsen i gang med en granskning af mulig sammenhæng mellem vaccinationerne og hjertebetændelse. Ud fra amerikanske data ser det ud til at være en bivirkning som især har ramt yngre mænd.
Så DBU – er Christian Eriksen vaccineret?
Sandheden kommer altid for en dag – så DBU kan ligeså godt få svaret ærligt nu. Des før des bedre.
På billedet ser du mig fra gårsdagens svømmetur. Jeg tænker det er et velegnet billede, hvis man vil gøre grin med mig. Det gode er, at jeg kan svømme fra de fleste og sætter min svømmehat som jeg vil. Det allerbedste er, at billedet er taget af mit hjertes professor (som er professor i hjertesygdomme) og det er taget straks efter, at han (igen) havde fortalt mig, hvor højt han elsker mig ❤. Kærligheden spores også i, at han ved, at han skal tage billedet højt fra – for det slanker ❤ (se hans skygge hi hi).
Med så megen kærlighed, kan man godt tåle netchikane – omend den er urimelig og uværdig samt skændsel for en demokratisk debat.