Halloooo – vi har opnået flokimmunitet og er så langt henne på foråret, at vi IKKE kan få en bragende coronaepidemi nu. Det er UMULIGT!
Udregningerne er noget forbandet vås. Det er som at kigge ind i en meget fedtet spåkugle – og giver ingen mening! SSI kan ligeså godt regne på, om det bliver regn igår….Det giver ligeså lidt mening.
Forstå for pokker da snart fakta! Fakta er at vi har flokimmunitet af de tre grunde jeg har skrevet om mange gange – og at vi er så langt henne på sæsonen, at der ikke sker mere. PUNKTUM!

Det er et fuldstændig horribelt show vi er del i – men vi kan ikke forlade det. For regeringen holder befolkningen fanget i et jerngreb – alt imens at corona stort set er væk. Både herhjemme men også i resten af verden. Men “frygtfortællingen” vil regeringen (og pressen) ikke slippe. Nu må det stoppe.

Vi lever i et VIDENSSAMFUND – men det sidste år har jeg været blandt de få, som alene har fokuseret på fakta – og af samme grund haft ret i alt jeg har skrevet. Er der ikke snart bare en enkelt lillebitte journalist, som begynder at interessere sig herfor? Altså fakta og hvorfor fakta har haft så svære vilkår!?

Få nu bare åbnet landet! Hvorfor dog vente til 1.marts? Hvor er regeringens resolutte handlekraft – som da de lukkede landet. Prompte? Det afslører i mine øjne den magtliderlighed som ligger bag. Intet andet.