“Hvad dækker titlen over?” har en læser spurgt om.

Børnelægen Anna Storm er på Bornholm udenfor sæsonen. Altså udenfor turistsæsonen. Og der er stor forskel på livet på Bornholm om det er midt i turistsæsonen eller netop udenfor sæsonen.

Herudover er Anna Storm IKKE på hjemmebane. Hun er jo børnelæge, men har taget et vikariat som almindelig medicinsk læge. Så hun er også ´udenfor sæsonen´. Sidst men ikke mindst kører der en fast koncertrække ´Udenfor sæsonen´ som min gode ven Steffen Brandt afholder år efter år. Hvor han samler forskellige dygtige kunstnere og de sammen fortolker hinandens numre.

Jeg har med meget stor fornøjelse været til en del af disse koncerter, og det er hver gang en kæmpe oplevelse. Ikke alene fordi Steffen er eminent god til at få holdet til at spille sammen – men også fordi de håndplukkede kunstnere virkelig formår at gøre disse helt specielle aftener mindeværdige. Så i krimien kommer læseren da også med til en sådan koncert :-).

Om få uger løber ´Udenfor sæsonen´ af stablen igen på Bornholm. Tilfældigvis ugen før at ´Udenfor sæsonen´ udkommer. Er du på Bornholm da – eller vil du til Bornholm – skal du tage til en af de tre koncerter. Det bliver helt sikkert igen en uforglemmelig og stor oplevelse.

Du er velkommen til også at stille mig spørgsmål vedrørende bogen. Send til vibeke@vibekemanniche.dk