Surprise – vi kvinder kører også i bil. Og også gerne store og sikre biler. Ja, jeg ved godt, at det kommer bag på dig.

Ihvertfald kommer det åbenlyst bag på de mandlige bilsælgere hos Mercedes.

Så sent som i går var jeg omkring Mercedes i Ishøj. Sælgeren kunne dårligt kigge op fra computeren (omend jeg var den eneste kunde i butikken) og viste mig ligegyldigt ind i værkstedet. Der blev jeg så mødt af en anden flabet mand, som heller ikke mente, at det var hos ham, at jeg skulle henvende mig.

Attituden var ikke til at tage fejl af. Her kom en kvinde. Hun måtte være gået forkert. De kunne ligeså godt have sagt ´Gå dog hjem lillemor´.

Man skal ikke have fulgt mig meget for at vide, at jeg har kørt Mercedes i vel 20 år…jeg tror tiden er moden til at skifte. Der må da være andre bilmærker, som opdrager deres bilsælgere bedre!?

Jo – vi kvinder ER kunder og vi vil behandles respektfuldt. Hvorfor kommer jeg i tanke om sagen med kvinden fra Nordsjælland der vandt var det 300 millioner i Lotto – besøgte Mercedes i Hillerød hvor hun fik en uforskammet behandling? Godt nok har jeg ikke vundet 300 millioner – men vi har det til fælles at vi er kvinder og var på udkig efter en Mercedes.

Til Mercedes skal lyde en klokkeklar opfordring – tag fat på jeres kundeservice, tal dunder til jeres sælgere og forstå at kvinder ER (eller kunne være hvis I opfører jeg ordentligt) kunder! Den arrogante og hånlige attitude må stoppe.