Ingen vaccinepas – og INGEN A & B-hold.
Selvfølgelig ikke.
Det harmonerer ikke med vores lige ret og adgang til fx kultur, teater, restauranter osv. Reelt leder det tankerne tilbage til nazismen og andre totalitære systemer.
Den skøre idé om vaccinepas er et produkt af frygt-fortællingen i pressen og hos regeringen (og Dansk Erhverv). Ganske enkelt gak og bærer præg af, at de ikke har fået korrekt faglig rådgivning. Eller nogen om muligt. Det er jo diskrimination i helt ekstrem grad.
Det er utroligt naivt og dumt. Faktisk skræmmende dumt.
Men hey – DU kan tænke selv. Jeg kommer ikke steder, hvor vaccinepas er et krav. Hverken nu eller fremadrettet.
Hvad med at spørge kunstnerne? Eller restauranterne. Det er da så meget imod mange af kunstnernes menneskesyn, moral og værdier. Jeg nægter at tro, at min kære ven, Steffen Brandt, under nogen omstændigheder ville acceptere, at folk blev sorteret fra ved døren. Så kender jeg ham i hvertfald ikke igen. På samme måde har jeg også svært ved at se, at det harmonerer med værdierne hos fx Søllerød Kro. Fortsæt selv listen…
Herudover giver det INGEN mening. Det er som om, at vi er med i en elendig x-film…Vi har opnået FLOKIMMUNITET – fat det dog. Åben landet op – og der sker INTET – udover at landet kan kæmpe for at komme på rette skinner igen.