Vi får INGEN 3. bølge – det lader sig ikke gøre så langt henne på foråret – plus vi har opnået flokimmunitet! Det har vi haft længe.

Jeg har i hele coronakrisen haft ret – uden undtagelse. Og har det igen. Du kan med sindsro stole på, hvad jeg skriver. Af den grund, at jeg (åbenbart som en af de få) har forstand på coronas udvikling, tallene, forskningen, sæsonvariationen, flokimmunitet osv – samt ikke mindst formår at tolke og samle det hele. Kald mig indbildsk. Jeg er ligeglad – for pointen er, at jeg har haft og har ret. Om du kan li det eller ej.

Mette Frederiksen har ikke alene taget fejl i hele coronakrisen – hun har også løjet gentagende gange. Uden at det indtil vider har fået konsekvenser – på trods af at det er åbenlyst og klokkeklart brud på Ministeransvarsloven. Det forbliver mig og mange andre en kæmpe gåde, at retfærdigheden på den måde lider herhjemme.

Så udviser Mette Frederiksen ekstrem enerådighed plus manglende respekt for sagkundskaben – og i dette tilfælde lægevidenskaben.

Det er patetisk og jammerligt at høre, at hun nu (igen) gætter på, hvordan den britiske mutant kan løbe løbsk. Nej den kan ej. Det er noget ufatteligt og manipulerende vås, hvis eneste formål åbenlyst er at holde befolkningen fast i hendes ækle jerngreb.

Virus muterer. Konstant – og der findes allerede mange tusinde varianter af SARS-CoV-2. Den britiske mutant er reelt ligegyldig. Den er blot et instrument til at gøre befolkningen bange. Fortsat bange. Hvilket er virkelig sølle. Desværre findes der er makrelsegment – og det makrelsegment er Mette Frederiksen general for. Det makrelsegment får primært nyheder fra mainstream-medierne og er af samme grund hjernevasket langt i frygtens midte. Umådeligt trist.

Heldigvis vågner flere og flere danskere op – og fakta begynder at vinde over frygt. Det har så indtil videre taget cirka 1 år.

Men flere vågner. Jeg håber også, at mange vågner op imorgen og opdager, at mange butikker atter er åbent. Fordi det er grundlovsstridigt at kræve butikkerne lukket på det grundlag, som tilfældet er!

Sidst men ikke mindst vil jeg glæde mig over, at positivprocenten forbliver ekstrem lav. Ligesom i sommers. Du kan selv se på kurven. Igen, igen og igen.

Vi skal have landet åbnet – helt åbnet. Og det senest imorgen.

PS. Ja – vi har flokimmunitet – og ja jeg uddyber gerne. Send mig sms på 40312045.