24.2.2021 går over i historien som endnu en dag med ekstrem manipulation  af befolkningen fra regeringens side – med Magnus Heunicke og Mette Frederiksen i front. Sæt kryds ved datoen – og så vend tilbage hertil om en måned. Du vil se, at det jeg siger og har sagt hele tiden er KORREKT! Om du kan li det eller ej. Hvis du forholder dig til fakta – og forstår fakta – ved du allerede nu, at jeg selvfølgelig har ret.

Dagens positivprocent fortsat faldende 0,32% og 14 færre indlagt! Kort sagt forventeligt og uden tegn på nogen som helst negativ udvikling.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, at de estimerede at der medio april ville være 870 mennesker indlagt med corona. Det er løgn. Det kommer IKKE til at ske. Jeg giver intet for de udregninger der ligger bag og jeg synes det er decideret pinligt for de involverede “eksperter” som må lægge navn til sådan noget vås. Det har jo åbenlyst ikke taget højde for såvel sæsonvariationen som befolkningens immunitet. Pinligt!

Det var også ren manipulation, da Magnus Heunicke advarede befolkningen om, at der ville komme 60% flere indlæggelser…hvilket fik rigtig mange til forskrækket at frygte, at der vil være tale om at 60% af smittede bliver indlagt. Igen manipulation og vås. Men det viser, hvordan tal kan misbruges til at gøre en befolkning bange. Ligesom regeringen bistået af pressen har gjort befolkningen ekstrem bange det sidste år. Helt uden grund!

Hvordan kommer det så til at gå nu?

Det skal jeg fortælle dig – positivprocenten kommer IKKE til at bevæge sig langt væk – falder lidt – stiger måske en enkelt dag eller to en anelse – men vil reelt være stabil eller markant faldende.  Et er 200% sikker – nemlig at vi IKKE får en 3. bølge nu. Det kan jeg garantere dig for!

Det lader sig ikke gøre – af mange grunde. Men vigtigst er, at COVID-19 er sæsonafhængig og en bragende epidemi kan IKKE løbes igang nu. Det kommer ikke til at ske. Hvis vi hertil kommer, at befolkningen har opnået flokimmunitet/immunitet i en grad, så smitten ikke kan vækste eksponentiel (som ved en egentlig epidemi), ja, så er det fuldstændig udelukket.

Immuniteten skyldes mange forhold – og jeg har beskrevet dem her på ovenstående tegning.

Få nu åbnet landet op – 100%. Det bliver mere og mere uhyggeligt, som regeringen bistået af pressen holder befolkningen fast i et jerngreb bestående af frygt, frygt og frygt – samt ikke mindst fuldstændig faktaresistent og væk fra al viden, fakta og data. Dybt rystende og chokerende. Omend intet nyt heri – ja, så forbliver det virkelig skræmmende.

Tak til alle jer tålmodige sjæle, som læser med både her, på FB, Linkedin og twitter. Jeg er dybt taknemmelig for de sociale medier – for de er medvirkende til, at en del af befolkningen får fakta serveret. Men desværre kun dem, som følger med på de sociale medier. Resten forbliver hjernevasket i helt ekstrem grad. På den måde mener jeg, at mainstream medierne langt hen ad vejen har overflødiggjort sig selv – ganske enkelt fordi de er blevet så ekstremt utroværdige.

Jeg skriver herom i vores bog “CoROpå” – og jeg har også beskrevet den omfattende censur gentagende gange her på min blog og har nye eksempler, som jeg nok skal dele med dig på et passende tidspunkt.