INGEN overdødelighed i 2020. Tak til Philip Tokmak for at have taget tallene fra Danmarks Statistik frem til uge 50 og dernæst estimeret MEGET “gavmildt” hvis man kan kalde det sådan. Kort sagt – når vi får de endelige tal er de nok endnu lavere.
Tilbage til corona-monstret – er der nogen som kan forklare mig, hvad det er regeringen frygter? Udover frie danskere?
Og nej – det er IKKE takket være regeringens restriktioner at tallene ser ud som de gør. Jeg vil sige på trods af!
Der er INTET som legitimerer hverken nedlukningen i foråret og endnu mindre nu. I foråret kunne man undskylde sig med – hvis vi skal være storsindet – uvidenhed. Det kan man under ingen omstændigheder nu.
Jeg ville ønske flere var factbased – og påskønnede fakta som jeg selv gør. Jeg må hver dag nive mig selv i armen fordi jeg fortsat tror det er en ond drøm – hvor hele befolkningen fuldstændig har kasseret viden til fordel for frygt.

Det ville være skønt, hvis der bare var en enkelt – bare en enkelt – journalist, som ikke sad og rystede i bukseletten over den faaarrrliiiiige COVID19. For det er nok det som jeg allermest har lært af coronakrisen – nemlig at bange journalister udgør en kæmpe fare for demokratiet. For reelt er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at en stor andel af landets journalister har gjort sig selv hunderæde for COVID19. Helt ubegrundet.

Vågn nu op Danmark! Kræv at få landet frit igen.

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. I gennemsnit overfører læsere 20 kr. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte.