Restriktionerne er væk – og samme vej gik det med corona-vaccinationerne. På trods af at der slås rekord i antal smittede.

Det meget lave antal mennesker, som ønsker at blive injiceret AKA vaccineret bekræfter præcis min påstand – nemlig at langt størsteparten af de corona-vaccinerede er blevet vaccineret for at kunne bevæge sig frit! Reelt bibeholde hvad jeg naivt troede var vores grundlovssikrede rettigheder. Den personlige frihed. Langt færre er blevet vaccineret fordi de reelt var bekymrede for at få corona.

Jeg har i mange år interesseret mig for nudging – og underviser heri løbende. For mange forskellige faggrupper.

Aldrig har vi tidligere set så ekstrem nudging som med restriktionerne ifht vaccinationer.

Aldrig i min vildeste fantasi ville jeg have drømt om, at man i så ekstrem grad kunne nudge en hel befolkning til at lade sig injicere med en eksperimentel injektion AKA corona-mRNA-vaccine. Men således er fakta.

Regeringen bistået af myndighederne udarbejdede så restriktive restriktioner de kunne slippe afsted med og åbenlyst med det klare formål, at få flest muligt danskere til at lade sig injicere. Når nu den inducerede frygt i befolkningen ikke gjorde det alene måtte skrappere midler i brug. Restriktioner som nudgende/manipulerende/adfærdsændrende redskab.

Primum non nocere…først og fremmest gør ikke skade.

Det hippokratiske lægeløfte mener jeg er fuldstændig blevet tilsidesat af såvel Sundhedsstyrelsen som SSI i deres forsøg på at voldvaccinere befolkningen. På mig virker det ikke foreneligt med lægeløftet, når læger forsøger at få patienter/borgeren til at lade sig behandle ved netop at indskrænke deres frihed. Behandling af patienter bygger på hensynet til patienten og selvfølgelig frivillighed. Denne injektionsøvelse har været uden hold i de reelle data, vores viden og den videnskabelige evidens. Det er på så utrolig mange måder ikke alene uanstændigt men decideret forkasteligt set fra et lægeetisk synspunkt.