Kåre Mølbak indrømmer, at han overså årstidens betydning!
Det var med vemodig glæde (hvis det findes), at jeg netop så, at Kåre Mølbak endelig indså, at han har overset årstidens betydning. Han skriver vi – men det er ham! For jeg overså den nemlig IKKE!
Grunden til, at jeg fra start VIDSTE, at jeg havde ret i mine betragtninger om at vi IKKE ville få en større coronaepidemi i foråret, var netop på grund af foråret! Men det var som at slå i en dyne. INGEN lyttede til mig – selv om jeg sagde det igen og igen og igen. Skrev pressemeddelelser, kontaktede journalister, skrev det på min blog. INGEN lyttede. Det var skræmmende, som det bare blev fuldstændig ignoreret.
Så nu – 10 måneder efter – indrømmer Kåre Mølbak sin fejl. Det synes jeg på mange måder afslører, hvor lidt han har været klædt på til at varetage sin funktion. Noget SÅ åbenlyst nægtede han – eller formåede – han ikke at indse.
Vi er nu på en årstid, hvor vi meget vel kan se en mindre epidemi i løbet af slut januar og februar. Uanset om landet forbliver lukket eller ej. Nedlukningen forbliver og er helt ude af proportioner med de faktuelle forhold og med målet.
Get use to it – kan man med rette sige. Ligesom med influenza.
Årstiden og hele økosystemet spiller en rolle. Vi er nødt til at fjerne os fra regeringens “tegneserieversion” hvor alt tilsyneladende handler om nedlukning eller ej.
Der er INGEN dokumentation for at nedlukningen virker – tværtom har vi nu et kæmpe studie på 10 millioner fra Kina som viser, at oplukningen IKKE øgede smitten. Tværtom. En væsentlig forklaring hertil er så selvfølgelig netop årstiden også.
Luk landet op – og lad os kræve forstandighed, ansvarlighed, retfærdighed og ordentlighed af vores regering. 2020 bød på det stik modsatte
Har du ikke allerede læst “CoROpå” – vil jeg varmt anbefale dig at læse den. Her får du indblik i hvad det var jeg så fra starten og det begrundes og uddybes. Du kan købe den her eller låne den gratis på biblioteket eller som e-bog.