Er du hver tredje dansker ?
Mere end hver tredje dansker siger stop. Er du en af dem, der er blevet sendt hjem og savner dine kollegaer? Er du en af dem der blev stresset under sidste nedlukning? Er du en syg, plejehjemsbeboer eller pårørende og igen skal se frem til fravær og afsavn? Er du en af de tusinde små selvstændige der igen mærker, hvordan retten til frit og lige erhverv er sat ud af spil? Er du en af de restaurantører, hotel og rejse folk der er tvunget i knæ? Er du event eller musiker der må nynne virtuelt? Er du en af de landmænd eller minkavlere der har mærket konsekvensen? Er du en af de tusindevis, som har gener ved de uvirksomme mundbind? Er du mor til barnet der igen skal adskilles fra sine fritidsaktiviteter, og sociale relationer? Eller er du bare en af de mange tusinde, der har fået nok af de helt manglende proportioner?
Så er det imorgen onsdag den 9. 12 Kl. 17-19 vi mødes til en demonstration for vores frihed og julen!
Vi mødes ved Bertel Thorvaldsens Plads kl. 17 og går sammen hen mod Strøget, op mod Rådhuspladsen, tilbage langs Strøget ned til Kgs. Nytorv og tilbage mod Bertel Thorvaldsens Plads.
Medbring din hjertesag, plus gerne nissehue, fakler og markér hvor din grænse blev nået! Jeg håber, at flest muligt støtter op.
Du finder mig i mængden med min koboltblå mink (som jeg købte for 15 år siden for 2000 kr brugt – så den er om noget bæredygtig) – kom hen og hils på mig <3. Vi har brug for hinanden netop nu. Brug for livsglæden og troen på anstændighed, ordentlighed og fakta. Væk med mavefornemmelser, gisninger, frygt og magtliderlighed.
Der forventes deltagelse fra en række organisationer, institutioner samt kulturlivet og erhvervslivet.
Støt op om hver tredje. Fordi fællesskab er plads til individet !
(Note: Der er oprettet mange begivenheder for eventet fra forskellige foreninger og organisationer)