Du ved måske allerede, at jeg er stor fan af e-bøger. Selv om jeg har skrevet vel snart 30 bøger – og på mange måder elsker bøger – må jeg omvendt erkende, at jeg selv er så utålmodig, så når jeg ser en bog, som jeg vil læse – skal det være nu. As in NU! Ikke noget med at vente på at jeg kommer til boghandleren, de får den hjem, eller jeg selv får den bestilt hjem. Nej – den skal læses omgående. Punktum. Kan jeg ikke få den downloadet som e-bog, får jeg den sjældent læst.
Bøgerne herhjemme fylder. Her, der og allevegne. Hjemmet er plastret til med bøger. Romaner, opslagsværker, digtsamlinger og ikke mindst fagbøger. Men de skal gemmes væk. De støver og fylder! For slet ikke at tale om, når vi skal på ferie – og bøgerne skal slæbes med. Oh skræk og rædsel. Lad mig bare få dem på min ipad. Tak :-). Husets herre og jeg er så langt fra enige i den plan – men han er jo så også lige de år ældre end mig – så måske er han i virkeligheden for gammel. He he (han er 3 år ældre).

Du skal da med på e-bogsbølgen!
Send mig en mail på vibeke@vibekemanniche.dk og så jeg sender dig en gratis e-bog. En af mine krimier. Det kan være nummer 1) Skrøbelige hjerter, 2) Det stille barn, 3) Den sidste vilje eller 4)Hjerteløs (foregår i Indien). Du må selv vælge. Så er der ingen undskyldning for ikke at komme igang. Du kan downloade på en almindelig computer, på en Ipad eller anden e-bogslæser. Du skal bare sikre dig, at der er et program, som kan åbne e-bøger. Så kører den. Eller læses den.