Steffen Brandt kom med denne opfordring “Kys det nu det satans liv” før TV2 spillede nummeret ved Kronprinsparrets prisuddeling på DR igår. Samtidig citerede han retmæssigt fra Peter Plys – “Vi er faret vild – men vi skyder en god fart”. Og det må man sige, at regeringen er. Også i den grad. At vi er faret vild var tydeligt, da man skulle prøve at forstå Magnus Heunickes sorte tale ved sidste pressemøde omkring varslingssystemer. Det var så meget volapyk, så jeg kortvarigt tænkte om han var ved at få en hjerneblødning. Helt oprigtigt. For det VAR sort tale – men vidner også om, hvor fuldstændig usammenhængende indsatsen er og har været.

Jeg vil gå skridtet videre og sige KRÆV det nu det satans liv. For det er jo netop vores liv og vores frihed, som er blevet og bliver frarøvet os – på en fortælling om det store coronamonster. Ikke fakta – men fortælling, frygt og mavefornemmelser. Hvor stort set ingen dør AF Covid-19 og meget få MED Covid-19. Hvor alt andet er glemt i denne corona-tegneserie, som vi nu ufrivilligt har været en del af i over 8 måneder.

Og så fandt jeg et skønt billede frem fra en skøn aften. Man tror Steffen kigger misundeligt på min lilla kjole…men reelt diskuterer vi hvorfor Annika´s skammel er lavere end Steffens skammel. Svaret må du gætte dig til :-). Billedet er fra da vi levede livet og IKKE lod os begrænse af forvirrede magthavere.

Og så et link til Steffens omdigtning af “Den sidste turist i Europa”

https://www.youtube.com/watch?v=mgmUIWcj7uc&t=5s