Dagens gode budskab er, at alle begynder at give mig ret, nemlig at intet tyder på at vi er på vej ind i en bragende epidemi. Så langt så godt – og jeg glæder mig selvfølgelig over, at viden og sund fornuft er ved at erstatte corona-massepsykosen. Det er jo vidunderligt.

Jeg er dog rystet over at landet synes at være helt uden kritisk journalistik. Indtil videre har INGEN journalist fra den danske presse oprigtigt forsøgt at forstå hvad jeg har sagt de to sidste uger. 1) Ingen bragende coronaepidemi på vej ud fra tallene – ud fra årstiden – ud fra vores samlede situation, 2) En indsats helt uden proportioner ifht hvad man vil opnå og på et utroligt spinkelt lægefagligt grundlag og 3) Katastrofale følger for landet, fællesskabet og mange alvorligt syge mennesker, som ikke får den nødvendige pleje, udredning, behandling og genoptræning.

Hvad er årsagen til, at INGEN dansk journalist oprigtigt har interesseret sig for hvad jeg har sagt (og nu ses at have ret i)? Fordi de selv er ramt af massepsykosen? Fordi min vinkel udstiller dem selv som en del af ´sygdommen´ eller fordi at evnerne ikke rækker? Måske er der helt andre grunde. Faktum er at jeg er målløs og mismodig over denne censur – som det jo reelt er.

Den anden dag oplevede jeg DR´s kampagnejournalistik – hvor Detektor desperat forsøgte at latterliggøre mig ved dels at misbruge “min graf” (taget ud af en sammenhæng) men også ved at nægte at forstå tallenes udvikling. Tal jeg har taget dag for dag fra Seruminstituttet – og tal som straks ville vise, hvis vi var på vej ind i en bragende epidemi. Hvad vi IKKE er og ikke har været. Det regne-eksempel forsøgte jeg at forklare dem igen og igen – men man nægtede at forstå det. På trods af at jeg viste dem simple regneeksempler. Jeg skulle ned med nakken! Punktum! Jeg havde forsøgt at sige der INTET lægefagligt belæg var for de omfattende indgreb – og så var kuren at tryne mig! Både Camilla Stampe, Jakob Damsholt, Nikolaj Arve og Andreas Østergaard. Uden held. Alle nægtede at forstå – eller formåede ikke at forstå. Det ved de kun selv. Men jeg har ret – vi er IKKE på vej ind i en bragende corona-epidemi.

DR har krænket mine immaterielle rettigheder ved uden tilladelse at bruge min graf – uagtet at jeg har bedt dem om at fjerne den. Indtil videre har jeg bedt dem herom 6 gange. Den er hos Pressenævnet – fordi deres forsøg på defamering ikke er begrundet i fakta – men reelt handler om at dræbe budbringeren.

Seruminstituttet bruger i meget stor grad forskellige modeller – dem er der stor usikkerhed ved. Af mange grunde. Nedenstående artikel fra Science uddyber det meget godt. Jeg er dog overbevist om, at ingen af de nævnte fra DR vil kunne forstå den. Desværre. Og det er selvfølgelig nok også en væsentlig grund til masseforførelsen – at journalisterne ganske enkelt ikke forstår tal og endnu mindre disse tal.

Lad mig citere Kirsten Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den korte Coronaavis ” Folk er ved at forstå at det hele er et blufnummer”..måske har Kirsten fat i noget? Hvad tænker du selv?

Hvis Detektor mener, at jeg vildleder med tallene fra Seruminstituttet – hvad mener de så, at regeringen gør med selvsamme spinkle og usikre tal?

Lad os få proportioner i indsatsen – lad os få åbnet landet – og få sat ind mod corona på anden og effektiv vis. Det lader sig gøre – selv med et åbent land.

https://www.sciencemag.org/news/2020/03/mathematics-life-and-death-how-disease-models-shape-national-shutdowns-and-other?utm_source=Nature+Briefing&utm_campaign=62eef63063-briefing-dy-20200326&utm_medium=email&utm_term=0_c9dfd39373-62eef63063-43810037#

 

Ps. Tak for ALLE jeres mails, opkald, beskeder, indlæg osv. Jeg er ked af, at jeg ikke når at svare alle – men jeg bruger døgnets 24 timer på at forsøge at redde landet fra den ultimative katastrofe. Jeg glæder mig over din opbakning – og beder dig om at forstå og bruge din røst derude.