Jeg har i (uhyggelig) mange år set frem til at KVINFO fik ny direktør. Og mener da også, at en sådan stilling bør være tidsbegrænset. Elisabeth Møller Jensen burde for mange år siden været blevet erstattet med en anden ildsjæl. Om ikke før, så da hun åbenlyst og uden at blinke lod indvandrerkvinderne passe sig selv. Udbasunerede i Politiken, at de måtte kæmpe deres egen kamp. Hvor illoyal har man dog lov at være? Der er selvfølgelig en vis retfærdighed til, at Elisabeth Møller Jensen endelig indser hvor fej hun var og hun udtaler sådan i Information (13.12.2013):

“Hvis jeg havde været klogere, ville jeg jo ikke have fremstillet det, som om det var deres egen sag. For det synes jeg ikke, det er. Jeg synes, værdidebatten var en belastning, og jeg kom til at sige, at jeg ikke ville spændes for højrefløjens vogn. Og det var dumt sagt, for jeg ville jo heller ikke spændes for venstrefløjens vogn.«

http://www.information.dk/481871?fb_action_ids=10152202105079131&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[247614678739347]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map

Det var jo netop der, at kæden faldt af. At Elisabeth Møller Jensen så det som den ene eller anden fløj. Mens vi andre alene så udfordringen for kvinder – vores medsøstre – og valgte at danne den tværpolitiske forening, Kvinder for Frihed. Alt mens Elisabeth Møller Jensen krampagtigt holdt fast i sit farlige og tåbelige synspunkt. Altså lige indtil nu, mange år og uhyggelig mange triste kvindeskæbner efter, hvor det ikke koster noget at indrømme, at hun tog så grueligt fejl! Kujon! Til gengæld måtte vi andre tåle at blive chikaneret og hængt ud – ikke mindst mig selv – alene fordi vi tillod os at tage  kvindeundertrykkelsen også indenfor islam meget alvorligt. Række ud til vores medsøstre og bringe fokus på de ofte ekstremt ydmygende forhold som en del muslimske kvinder fortsat bydes. Også herhjemme.

KVINFO fortjener en ny direktør. Men vi skal også lære af denne kæmpe fadæse og sikre os, at den næste direktør ikke kan blive siddende med to-komponent lim på sin illoyale rumpet. Så jeg håber, at man besinder sig og lader stillingen være tidsbegrænset. Så kan man tåle at tage fejl – og vi risikerer ikke en lignende tragedie. For det ER en tragedie. For selvsamme post kunne være blevet brugt til oprigtigt at kæmpe ALLE kvinders kamp. Turde konfrontere også muslimske mænd med deres hæslige misogyni og hjælpe også muslimske kvinder til bedre vilkår. Nu blev det ´på trods´ af KVINFO og hvor netop selvsamme idioti og ignorance legitimerede til, at mange andre (oftest mænd) kunne knægte den vigtige debat med alle mulige skældsord og useriøse angreb. Mens Elisabeth Møller Jensen puttede sig – nej for uha uha – tænk sig hvis nogen spændte hende for højrefløjsvognen! For slet ikke at nævne DF.

Da jeg var med til at danne Kvinder for Frihed og sad som forkvinde for Kvinder for Frihed var det mig ligeså magtpåliggende som det er i dag at sætte en fed streg under hvad der interesserede mig – og fortsat gør. Kvinders vilkår. Børns vilkår. Deres og vores rettigheder – og manglen på samme. Og jeg er bedøvende ligeglad med, hvem der også mener det samme. Jeg har kun foragt tilovers for dem, som i langt større grad forholder sig til om noget er DF eller ikke-DF, og så konsekvent mener det modsatte. Så er man safe. Så er man politisk korrekt. Så er man i mine øjne en eklatant idiot, dybt reaktionær og ligefrem skadelig for demokratiet og da især kvinders vilkår. Elisabeth Møller Jensen var som direktør for KVINFO at finde i denne kategori og jeg er taknemmelig for, at pladsen endelig er vakant. Lad os næste gang få en direktør som kan stave til S-Ø-S-T-E-R-S-O-L-I-D-A-R-I-T-E-T.