Opfordring til danskerne – ja til hele verden – kyl maskerne/mundbindene i skraldespanden! Trash your masks!

 

Så kom Rigshospitalets studie endelig. Det viste som forventet, at mundbind IKKE beskytter mod COVID-19 i det offentlige rum. Der var INGEN signifikant forskel mellem antal smittede i gruppen med og uden masker på.

Verdens første dobbeltblinde undersøgelse med 6000 mennesker  – og eneste reelle undersøgelse, hvor vi kan regne med resultatet gælder. Ikke mindst også fordi det af mange grunde giver god mening! Mens maskekravet har været helt ude af proportioner og udtryk for den meget smitsomme sygdom FRYGT! Plus vi har samtidig glemt alle de negative konsekvenser af mundbind i det offentlige rum.

I en verden, hvor selv førende medicinske tidsskrifters chefredaktører har været ramt af frygt og faktaresistens, forstår jeg godt, at det har været nærmest umuligt at få offentliggjort studiet. Med tiden håber jeg, at offentligheden får adgang til de respektive chefredaktørers afslag – herunder de involverede review´ers argumenter for afslagene. Mit gæt er, at disse har været MEGET useriøse og uden hold i fakta.

Det undrer mig også meget, at regeringen ikke FØR de kom med mundbindskravet havde gjort sig den ulejlighed, at kontakte forskerne. Det var og er jo reelt landets sikkerhed, som er på spil. De frygtede nok, at få dagens resultat – og det passede ikke ind i regeringens frygt-fortælling. En fortælling som de har brugt – og fortsat bruger – til at indskrænke befolkningens frihed i helt massiv grad.

Dagens studie fra Rigshospitalet er en mavepuster til frygten og den måde regeringen har brugt frygt til at navigere efter og med.

Det er tid til, at fakta kommer i fokus.

Vores badge burde hedde ”Nægter at bære mundbind”

Vi må som befolkning kræve Fakta FØR frygt. Havde regeringen sat fakta før frygt, stod vi ikke i den nuværende katastrofe for landet. Økonomisk, socialt og menneskeligt.

 

Lad os få valg nu – vi er blevet ført bag lyset længe nok!

Lad maskerne falde. Både konkret og i overført betydning. Skraldespanden kalder! Der er INGEN dokumentation for at masker/mundbind beskytter os mod COVID-19 – tværtom viser Rigshospitalets studie, at antallet der smittes IKKE er signifikant lavere end dem som ikke bærer mundbind.

Du kan læse studiet her:

https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817

Du kan få fat i badges her – når du ikke tåler mundbind. Af fysiske eller psykiske grunde.

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html