For nylig nævnte Adam Holm mig i en klumme, hvor han atter forsvarede kønslemlæstelse – også kaldt omskæring – af drenge. Tak for det. Jeg vælger nemlig at tro, at selvsamme har medført, at flere forstandige danskere tager afstand mod kønslemlæstelsen. Vi deler nemlig kærligheden til og respekten for børn og ikke mindst deres rettigheder.

Det glæder mig at 72% af befolkningen ifølge dagens Berlingske er enige eller overvejende enige i et forbud mod omskæring af drengebørn. Hvad venter politikerne på? Så overbevisende tal kan man vel ikke sidde overhørig?

Kønslemlæstelse af drenge er et åbenlyst brud på Børnekonventionen og åbenlys krænkelse af babyen. Børnekonventionen blev netop sat i værk for at beskytte børn – også drenge – mod religiøse, kulturelle overgreb.

Forestil dig, at et forældrepar kommer ind ad døren til mig og beder mig om at klippe lidt af drengens raske tissemand. Bare lidt. Hvis jeg gjorde det (og vi ikke forud havde accepteret så vanvittig kønslemlæstelse) ville jeg blive ført bort i håndlænker og miste min autorisation. Lige på stedet. Nu tillader vi ikke alene at læger klipper i små drenges raske tissemænd, men gud hjælpe mig også at ikke-sundhedspersoner bruger en skarp kniv til det samme. Det er ganske enkelt galamatias. Og ja – jeg er bedøvende ligeglad med årsagen til at man ønsker at klippe noget af et barns raske tissemand. Det er ganske enkelt fuldstændig bedøvende ligeglad. Det er jeg også, når forældre finder grund til at slå børn. Det må de ikke. PUNKTUM!

Der er således ingen logisk forklaring til dette grufulde overgreb og det bør forbydes omgående. Jeg har sagt og skrevet det før – jeg mener allerede det er en grov krænkelse af barnets rettigheder og jeg mener, at man bør underrette til de sociale myndigheder hvis man får kendskab til en lille dreng er blevet kønslemlæstet. Det er grov vanrøgt af barnet og forulempning.

Lad barnet vælge selv. Når drengen er over 18 år kan han selv vælge om han vil skæres i sin raske tissetrold. Tror en hel del unge mænd vil takke nej og beholde deres intakte tissemand. Trods alt. Surprise. Af helt samme grund og respekt for barnets autonomi har INGEN selvfølgelig ret til at skære i en rask drengs tissemand. Hallo vi skriver 2018. Er du uenig – så brug de næste 10 minutter til at skrive ´barnets rettigheder´ så mange gange du kan nå og så er jeg sikker på, at den endelig fiser ind. Nemlig at det handler om barnets rettigheder og IKKE dine!

Det var i Weekendavisen Martin Krasnik i sin tid fyldte en hel side med forkvaklet vrøvl om at kønslemlæstelse af drenge blot var et ´lille niv i tissemanden´. Han er nu chefredaktør på samme og jeg er rystet over at han får lov til at fortsætte sin kamp for fortsat krænkelse af drengebørns tissemænd. Er det virkelig bestyrelsens sigte med en chefredaktør? Jeg læser heldigvis ikke Weekendavisen mere – og det er en god anledning til fortsat at holde sig for en så børnefjendsk avis.

Til politikerne er der kun at sige – lyt til befolkningen og få lavet det forbud nu og dermed sikre, at drenge (ligesom piger) ikke længere udsættes for de grove og meningsløse overgreb på deres vitale kønsdele. Børn har lige nu åbenlyse rettigheder som åbenlyst krænkes. Det er ækelt.