Vi kan uden problemer afholde festivaller og lignende. Det kommer IKKE til at påvirke smitten og det har vi da heller ikke videnskabelig dokumentation for at det vil. Tågesnak om superspredning er i bedste fald, hvis der ER en epidemi. Vi har aktuelt INGEN bragende epidemi og det har vi heller ikke til sommer.
I mine øjne bærer hele coronahåndteringen meget alvorlig præg af manglende lægefaglig rådgivning hos ikke alene regeringen, men også oppositionen, brancheforeningerne og ikke mindst pressen. Og uden den har de gjort som tilfældet er – været fuldstændig rundforvirret og ulogisk i deres forslag, tanker, indgreb osv. Ofte har jeg tænkt om det er den yngste student på kontoret, som har udformet idéerne eller retningslinierne.
Tilbage til festivalerne. Er man hysterisk – på trods af min lægefaglige vurdering (og hvor jeg dog kan mønstre ikke at have taget én eneste gang i coronakrisen) – ja, så er det eneste som giver mening spyttest ved indgangen. Vupti og alle er home-free. Et coronapas med svar indenfor sidste 3 døgn…øhhh spørg lige et lille barn om man kan smittes i de mellemliggende tre dage…

 

Læs mere om spyttest her:

www.medikal.dk