Apropos lægeattester – som jeg har set cirka 30.000 af.
Jeg har de sidste mange år undervist – og underviser stadig – i lægeattester.
Indtil videre har jeg læst vel vitterlig 30.000 lægeattester. Nok flere. Mit skøn er at cirka 1 ud af 3 har været skrevet af læger UDEN b-autorisation. Typisk unge læger på hospitaler osv.
Der står INTET sted at lægeattester kun kan skrives af læger med b-autorisation. Det samme gælder for fritagelsesattesten.
Emma Busk fra Ekstra bladet har jeg bedt sende mig link til hendes løgne samt hvem hun har talt med hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Hun har nu svaret mig som ovenfor.

Den holder ikke. Selvfølgelig skal vi vide, hvem der har udtalt sig så forkert fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Jeg undrede mig allerede da jeg læste artiklen, at der ikke stod navn på “personen” fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Det er nemlig en lodret løgn, hvad Emma Busk citerer sin fantasiven for.
Artiklen i EB er udtryk for ren bagvaskelse. Intet andet.
Ordentlighed og fakta sejrer altid over løgn og manipulation.

Hvor kommer det her hate fra? Regeringen har en åbenlys interesse. Ligesom jeg kan se, at enkelte navngivne læger udøver bagvaskelse og grov chikane mod mig. Det fremgår af det lukkede FB-medie for læger. Det er den samme håndfuld, som går igen. Man kan undre sig, at det lukkede medie for læger overhovedet tillader så grove indlæg.