Den anden morgen plingede der en besked ind på instagram – og det var en af jer læsere – eller snarere lyttere af mine krimier – som spurgte til hvornår “Dødvande” mon blev indtalt.

“Dødvande” er 6. krimi i serien om børnelægen Anna Storm og foregår denne gang i Aarhus. Jeg har netop indtalt bogen færdig – så den er på ´hylderne´ om kort tid. Så er jeg selvfølgelig godt i gang med at få skrevet krimi 7.0 med arbejdstitlen ´Covidmord´. Så har du nok en anelse om, hvor den bevæger sig hen ad ;-). Jeg var allerede godt i gang før covid-katastrofen, men har sadlet om, da jeg synes det vil være meget mærkeligt IKKE at inddrage en masse fra netop denne hæslige tid.

Tilbage til lydbøgerne. Det glæder mig meget, at så mange af jer er glade for mine lydbøger. Og nogle endda også falder så godt i søvn til dem! Sidstnævnte skulle jeg som forfatter liiiige vende mig til, da en læser første gang med kæmpe smil bedyrede, hvor gode mine lydbøger var at falde i søvn til.  Men da jeg jo samtidig er meget optaget af søvn – og underviser heri – glæder det mig selvfølgelig, hvis lydbøgerne kan have en sådan søvn- og sundhedsfremmende virkning :-).

Rækkefølgen af krimierne om Anna Storm er følgende 1) Skrøbelige hjerter, 2) Det stille barn, 3) Den sidste vilje, 4) Hjerteløs, 5) Udenfor sæsonen og 6) Dødvande.

Lydbøgerne kan lånes gratis på ereolen – eller downloades via forskellige streamingtjenester som fx Mofibo. Hvor du end henter dine lydbøger fra.