Det giver absolut INGEN mening at sidde og nedstirre tallene for indlagte MED COVID-19. Vi aner nemlig ikke, hvad indlæggelsesårsagen er – og for mindst halvdelen og nok også snarere 3/4 dele er det slet ikke COVID-19, som er den reelle indlæggelsesårsag. Patienterne er bare så uheldige, at de OGSÅ er testet positive. Og en stor del af de indlagte, har end ikke symptomer på COVID-19!

Hvad belaster så sundhedsvæsenet netop nu? Jo sundhedsvæsenet er voldsomt belastet af alle de gak restriktioner, som regeringen har tvunget ned over befolkningen, inklusiv karantæneregler af raske mennesker. Med det resultat, at rigtig mange blandt personalet er sendt hjem. De er raske – men i karantæne.

Herudover kræver COVID-19-patienterne for some odd reason (for at sige det på godt dansk) et helt særligt setup med isolation, dragter og jeg skal komme efter dig. Selv når de IKKE har nogen-som-helst symptomer, så køres det helt store maskineri frem. Det belaster også – både pladsmæssigt og personalemæssigt.

Sidst men ikke mindst gør det mig ondt at høre, hvordan alvorligt syge med fx hjertesvigt eller kræft, er blevet så utrolig hunderæde for en sygdom, hvor størsteparten kommer sig helt uden mén og rigtig mange INGEN symptomer har. Men de patienter, som ligger på sygehusene, er netop nu hunderæde, fordi de nu i over 10 måneder har levet i konstant frygt for corona-monstret, og når de så endelig testes positive, bliver de skrækslagne. Vitterlig skrækslagne. En angst, som i sig selv kan have dødelig udgang!

Så ved du hvad, kære læser, det er tid til, at du vågner op! Tid til at du tænker selv. Tid til at du prøver at forstå tallene – og hvad det reelt er, som belaster sundhedsvæsenet. Det er den massepsykose, som regeringen har fået skabt og holdt liv i. Det er de åndssvage restriktioner, herunder karantæne af rask personale, som belaster. Den menneskeskabte angst. Coronamonstret som ikke mindst Mette Frederiksen har pustet liv i og fortsat puster på alt det hun overhovedet kan.

Jeg forventer, at landet åbnes op. Det forbliver helt ude af proportioner at holde landet lukket – og jeg er målløs over, at så mange virksomheder – selv de meget store – fortsat finder sig i en så omfattende og langvarig nedlukning. Utroligt og gruopvækkende.

På kurven ser du fordelingen af antallet af akutte indlæggelser (cirka 3000 dagligt) og så antallet hvor den indlagte er testet positiv for COVID-19 indenfor de sidste 14 dage. Uden at vi aner om de overhovedet har symptomer! Hvad størsteparten som nævnt IKKE har.

PS. Jeg synes fortsat, at det er uhyre tankevækkende, at Mette Frederiksen IKKE går forrest og lader sig vaccinere. Det er nu alligevel rarere, at lade de ældre medborgere være forsøgskaniner, og så blive den sidste i rækken. Hvis nogensinde. Men vaccinen er frivillig og det skal den forblive. Mette Frederiksen har så truffet det valg. Det er der intet heroisk i – det er alene fordi hun er bange for vaccinen. Argumentet med at hun ikke er i risikogruppen, er noget vås. Hun er som statsleder NETOP i risikogruppen fordi hun skal kunne regere landet. Ikke at jeg mener hun gør det godt, men hun er dog statsleder og en statsleder skal selvfølgelig beskyttes mod det af statslederen skabte coronamonster bedst muligt. Så des mere man tænker over det, des mere afslørende er det. Hun kan også være gravid. Og så deler hun vilkår med ALLE kvinder i den fødedygtige alder, som potentielt kan være gravide, når/hvis de vaccineres. Uden at vi aner, hvordan vaccinen påvirker det ufødte barn og graviditeten.