Berlingske bringer i dag en forside-artikel om store internationale medicinske tidsskrifters censur mod danske forskere. Og det ER censur. Havde studiet vist, at masker beskyttede den enkelte mod smitte, havde JAMA, NEJM og the Lancet omgående bragt studiet. De ville være faldet over deres egne ben. Derudover ville vi også vide det nu – om ikke andet indirekte – for havde det vist effekt i det randomiserede studie, ville forskerne være blevet tvunget til at kontakte de forsøgspersoner, som ikke brugte maske ud fra lægeetiske regler. Så de også kunne beskyttes.

Det er dog lidt ironisk, at det netop er Berlingske som bringer den forside-historie. En meget dygtig statistiker og jeg forsøgte for vel to uger side at få bragt et debatlindlæg i selvsamme Berlingske. Fordi de danske tal tydeligt viser, at masker IKKE har haft den ønskede effekt. Det behøver vi såmænd ikke vente på RH studiet for at vide. Det tog Berlingske en halv time at svare, at de ikke havde “plads” til indlægget og bla bla bla. Vi opfattede det som fuldstændig samme censur! Så vi kan nøjes med at kigge i vores egen andedam. Samme svar fik vi så også fra Politiken (som brugte to timer til afslaget) og Information. JP svarede aldrig.

Men her har du grafen igen – og den bekræfter hvad RH maskestudiet også viser – nemlig at masker i det offentlige rum IKKE beskytter mod COVID-19. Og så har vi slet ikke talt om alle de negative indvirkninger ved maskerne – inklusiv at de er fulde af lortebakterier (coli-bakterier) og andet forfærdeligt og smitsomt snask og forurening.

Indtil regeringen begynder at vægte data og fakta mere end frygt – og maskepåbuddet fjernes – har du mulighed for at bære denne badge (såfremt du af fysiske eller psykiske grunde ikke kan tåle at bære mundbind)

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html