Når man er ved at være mæt af debatten – og de iboende konflikter – er det rart, når der pludselig toner et billede frem i ens mailbox af de skønneste sko og en smuk taske. Med masser af glimmer. Dejligt. Det er et smukt afbræk fra hæslige beskeder, skøre mennesker og alt det midt imellem. Også selv om jeg har modtaget mange fine beskeder og hilsner, så er det truslerne man bliver særligt træt af. Der burde være en instans med hurtig reaktion og hurtige bøder. Det savner vi.
Inspirationen har været på sit maksimum må siges – så plottet til nummer 5 krimi om Anna Storm er nu på plads. Nu skal den bare skrives. Men man behøver jo ikke grave særligt dybt i ens fantasi for at plottet kommer på plads. Næsten lidt for let.
Dem af jer, som fandt behag i Anna Storm – vil også vide, at Anna Storm er glad for smukke sko. Disse vil helt sikkert (også) falde i hendes smag. De falder i hvert fald i min :-).
Har du fået læst e-bogen ´Det stille barn´ – så send mig nogle linier om hvad du synes – godt som skidt. Og så er jeg i mit fortsat gavmilde humør – og jeg kan sende dig e-bogen af den første i rækken om Anna Storm – nemlig ´Skrøbelige hjerter´.