I censurens skygge blegner demokratiet

Jeg har nu i over 1 måned IGEN været censureret på Linkedin. Min brøde er, at jeg har publiceret korrekte data om corona og links til videnskabelige artikler. Intet andet! Når jeg kontakter LI får jeg INTET svar. Jeg ignoreres ganske enkelt.

Linkedin opererer på dansk jord. Alligevel har jeg INGEN klagemuligheder. Uagtet at jeg endda betaler for deres service. De svarer ikke. Reagerer ikke på ens henvendelser. Man ignoreres fuldstændig.

Det er selvfølgelig ikke alene et problem for mig personligt – men for et demokrati er det jo et enormt anslag. Når jeg ser på dem, som er “dømt ude” fra Linkedin – og jeg er jo ikke den eneste – langtfra – ja så er det uden undtagelse kritikere af coronahåndteringerne. Fagfolk som har oplyst faktuelt korrekt omkring de eksperimentelle injektioner AKA vaccinationer. Jeg får et klart indtryk af, at det er en topstyret indsats fra vel i sidste ende Bill Gates side.

Det er ikke alene foruroligende men uhyggeligt – og gør jo, at væsentlige informationer fordrejes, ignoreres, manipuleres med osv. Det afslører jo om noget Bill Gates sande væsen og ensidige interesser og fokus. Uværdigt for et demokrati.

Jeg har kontaktet Forbrugerstyrelsen ifht mine klagermuligheder – og vil gå videre ifht Forbrugerrådet TÆNK – for det er jo et kæmpe problem for ikke alene abonnements-kunder hos Linkedin men jo også demokratiet as such.

Den omfattende censur som coronakrisen har afsløret (også i medierne) eller givet plads til er ekstremt anslag mod et demokrati og rimer på diktatur og enevælde.

Flere lærere og undervisere kontakter mig om netop censurens væsen de sidste to år – hvor jeg må siges at have været en central person i den omfattende censur.

Jeg bistår gerne med en sådan undervisning/oplæg/foredrag – og kontakt mig da gerne på vibeke@vibekemanniche.dk eller send sms på 40312045.

Ps – Kort tid efter mit blogindlæg modtog jeg denne ubehjælpsomme tilbagemelding. Skrevet på google-oversat dansk – så man krummer tæer over at det er standarden for et “professionelt virke”. Der er INGEN forklaring. INGEN uddybning. I bund og grund er eneste forklaring, at mine faktuelle indlæg ikke behager Bill Gates. Det kan det vel i al sin enkelthed koges ned til.