Nej Mette Frederiksen – den britiske variant legitimerer IKKE nedlukning af landet!
Hun tager den “britiske mutation” som gidsel for hendes fortsatte rabiate restriktioner.
Den britiske variant er meget vel lidt mere smitsom – men heldigvis IKKE mere dødelig. Nok snarere det modsatte. Virus bliver som altid mere og mere fredelig. Det gælder også for den britiske mutation.
Mette Frederiksen opfører sig, som var hun industriens og vaccinernes reklameblok og taler om et “kapløb”.
Mindst 183.000 danskere er efter alt at dømme allerede naturligt vaccineret – hvis vi skal kunne bruge PCR-tests til noget. Så mange er nemlig testet positive. Og hertil kommer vaccinerede plus alle dem, som har haft COVID-19 uden at få test.
Befolkningens kapløb er et grufuldt kapløb mellem statsministerens manipulation/enfoldige vrøvl og fakta!
Problemet er så bare, at det fortsat er hende som har magten – på trods af hendes vanvittige ageren (ikke kun ifht minkavlerne). Det forbliver mig en gåde, at man lod hende slippe med hendes løgne og manipulation omkring mink-mutationerne. Det er i mine øjne fortsat chokerende og afslører jo præcist, hvordan hun hele vejen igennem har ageret.
Hun gjorde det med minkavlerne, gav “mutationer” skylden, og hun gør det nu igen for at bevare magten. Det er hendes redskab for at bevare den ultimative magt.
Vågn op – og kom ud af din coronadøs og apati. Og få dem omkring dig til at vågne op. Sæt Danmark fri!
For god ordens skyld viser jeg dig lige igen kortet over de mange tusinde mutationer af SARS-CoV-2 som indtil videre er indrapporteret (de små brikker).