Dagens tal fortsat FALDENDE – så det er IKKE korrekt, når Mette Frederiksen siger de er høje men stabile! Det er usandt.
Kig lige på kurven, hvor du også ser kurven fra marts. Tallene er på INGEN måde høje. De er fredelige og faldende.
Hvorfor? Fordi virus nu engang har det liv virus har – og vi indgår i et større økosystem. Maskerne er lige til skraldespanden. Af mange grunde. Minkene – bør selvfølgelig have lov til at leve!
Men minkkatastrofen er meget godt eksempel på regeringens fejlslagne coronapolitik. Mest af alt fordi de har været faktaresistente – og ladet sig styre af følelser, ønsket om magt og mavefornemmelser. Uhyggeligt men sandt. Og det SKAL stoppe nu! Heldigvis mærker man et stigende pres fra befolkningen.
Maskekravet er et åbenlyst brud på Grundlovens §71 – “Den personlige frihed er ukrænkelig” – det er præcis en krænkelse af den personlige frihed at kræve af befolkningen, at man skal iklæde sig en maske for at kunne færdes i det offentlige rum. Helt vanvittigt. Ligeså vanvittigt og måske endda endnu mere vanvittigt end minkmassakren. Fordi maskerne har og vil have meget alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser – ikke mindst hos ældre som falder og hvor nogle vil dø som følge af faldet.
Vågn op derude – det er på tide at sige STOP og få forstanden ind i planlægningen.