VANVITTIGT! Ord slår ikke til. 2020 var et år fuld af chok og jeg er løbet tør for ord.

Positivprocenten falder flot og er idag er på 1,64%. Antallet af indlagte er faldet med 58 patienter.

INTET indikerer eller forsvarer at landet holdes fortsat lukket. NEJ! Alligevel varmer Mette Frederiksen op til fortsatte restriktioner. Hvor pokker er oppositionen henne??

Jeg hørte i dag en båndoptagelse med chefredaktøren for Nordjyske – hvor hun siger “hvis noget går mod myndighedernes anbefalinger bringer vi det ikke”(jeg skal nok skrive mere herom senere).

Det er “sygdommen” – nemlig at pressen har et erklæret mål om bare at klappe i hænderne af “myndighedernes anbefalinger”. Derfor har ingen fra pressen på noget tidspunkt reelt været undrende eller forholdt sig kritisk til tolkninger osv.

Den britiske variant!? Efter alt at dømme er den mere smitsom – men IKKE mere dødelig og øger heller ikke sygeligheden.

Link til artikel, som linker til UK regeringens redegørelse. Videnskabelig dokumentation savnes.

Er du træt af regeringens indskrænkelse af dine grundlovsbestemte rettigheder? Så tag del i udbredelsen af fakta som modgift til Mette Frederiksens fejlinformationer, manipulationer og frygtfortællinger.

https://theprint.in/health/uk-variant-does-not-cause-more-severe-covid-or-higher-death-rates-british-govt-study-says/576401/

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. I gennemsnit overfører læsere 20 kr. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte.